Verlichting & Geluid

Party Power kan alles regelen op het gebied van licht, geluid en heeft alle denkbare benodigdheden om jouw feest nèt dat beetje extra te geven. Zelfs een complete drive-in show in omgeving Twente, Overijssel behoort tot de mogelijkheden of denk eens aan een spectaculaire lasershow voor bijvoorbeeld jouw bedrijf!

 

Verlichting brengt sfeer

(Feest)verlichting brengt sfeer aan een ruimte en zorgt ervoor dat mensen tot in de late uurtjes door blijven feesten. Moet de verlichting misschien juist wat intiemer en ingetogener zijn, omdat er getafeld wordt? Geen probleem! Wij weten precies hoe we dit allemaal aan moeten pakken en kunnen zelfs een lichtplan voorstellen incl. onze geweldige lasers.

 

Muziek brengt samen

Uiteraard is een feestje zonder muziek geen feest, maar niets is zo vervelend als dat de muziek niet overal goed te horen is, of als er een ruis door de speakers klinkt. Party Power heeft een breed scala aan professionele geluidsapparatuur in huis om het geluid voor jouw feest of evenement optimaal te regelen.

Samen met jou brengen we eerst jouw wensen in kaart. Daarbij moet je denken aan:


  • Hoeveel mensen worden er verwacht?
  • Wat is jouw publiek of wie zijn jouw gasten?
  • Kiest je voor live muziek, een DJ of een complete drive-in show? Of draai je een eigen playlist?
  • Hoe groot is de ruimte van het feest?
  • Is het feest binnen of buiten?


Zodra we jouw ideeën helder hebben, maken we een plan voor licht & geluid, adviseren in muziekkeuze en kijken we welke apparatuur we daarvoor kunnen inzetten. Zo zijn de belangrijkste ingrediënten voor een knalfeest al geregeld!

Onze audiovisuele partners