BRUILOFTEN

Ongetwijfeld één van de mooiste dagen van jullie leven – jullie bruiloft. 

Een dag die volledig draait om verbinding; met elkaar en met dierbaren die samen met jullie de liefde willen vieren. Op zo’n bijzondere dag wil je dat alles perfect is, tot in het kleinste detail.

Op jullie bruiloft willen jullie je geen zorgen maken

Natuurlijk kunnen jullie ervoor kiezen om zelf alle partijen voor deze speciale dag bij elkaar te zoeken, in de hoop dat alles volgens plan verloopt. Maar laten we eerlijk zijn… op jullie bruiloft willen jullie je geen zorgen maken over catering, aankleding, of het nakomen van afspraken. Jullie willen volop genieten van elkaar, een zorgeloze dag en avond tegemoet gaan. Kies daarom voor Party Power als jullie betrouwbare partner.

Ervaren 

Met ervaring in het organiseren van zowel volledige bruiloftsfeesten als intiemere settings weten we als geen ander wat hierbij komt kijken. Van locatie, catering, vermaak voor de oudsten en kleinsten tot aan de bediening, liveband, drive-in DJ, meubilair, verlichting en meer – wij ontzorgen jullie volledig. We hebben ook ruime ervaring met het omtoveren van een feestlocatie aan huis, als de ruimte hier geschikt voor is.

 

Persoonlijk

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en beginnen graag de organisatie van belangrijke gebeurtenissen, zoals een bruiloft, met een intiem gesprek bij een kop koffie. We willen jullie wensen begrijpen en horen hoe jullie je bruiloft voorstellen, om zo samen de dag tot een succes te maken. Tijdens dit gesprek delen we waardevolle tips en adviezen, en op basis daarvan stellen wij een op maat gemaakt voorstel op. Zeggen jullie nog steeds JA? Dan gaan we direct voor jullie aan de slag en nemen we jullie stap voor stap mee in het proces. Want de voorpret van de voorbereiding willen we jullie zeker niet ontnemen De organisatie is vervolgens aan ons en het feesten is aan jullie en de gasten!

Kleine tips voor een groots effect:

  • Overweeg een themabruiloft of een sprankelend themafeest
  • Kies voor hippe Foodtrucks om jullie gasten culinair te verrassen
  • Verwelkom jullie gasten met een adembenemende entree, omhuld door de mooiste verlichting
  • Overweeg een live optreden door een bekende Nederlandse artiest of een getalenteerde look-a-like
  • Sluit jullie feest af met een indrukwekkende vuurwerkshow

Onze audiovisuele partners