Ontdek de voordelen van het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie

Picture of Tanja Wolferink
Tanja Wolferink

Bij Party Power begrijpen we dat elk bedrijf uniek is, en dat geldt ook voor elk evenement dat we organiseren. Maar wist je dat het organiseren van een bedrijfsfeest op je eigen bedrijventerrein niet alleen leuk en handig is, maar ook belastingvoordelen kan opleveren? In deze blog leggen we je uit waarom je volgende bedrijfsfeest op je eigen locatie zou moeten plaatsvinden en hoe wij bij Party Power ervoor zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt.

Bespaar op locatiekosten en BTW

Eén van de meest directe voordelen van het organiseren van een bedrijfsfeest op je eigen locatie is de besparing op huurkosten en BTW. Door je eigen terrein of pand te gebruiken, vermijd je de extra kosten die gepaard gaan met het huren van een externe locatie. Dit kan een grote besparing opleveren, zeker als je bedenkt dat je geen BTW hoeft te betalen over de huur van een ruimte die je al bezit.

Profiteer van de Werkkostenregeling (WKR)

De  Werkkostenregeling (WKR) biedt bedrijven de mogelijkheid om vergoedingen en verstrekkingen aan hun personeel onbelast te vergoeden, tot een bepaald percentage van de totale loonsom. Evenementen die op je eigen terrein plaatsvinden, kunnen binnen deze vrije ruimte vallen. Door slim gebruik te maken van de WKR kun je een groot deel van de kosten van je bedrijfsfeest belastingvrij vergoeden.

Aftrekbare kosten: maximaliseer je belastingvoordeel

Naast de WKR biedt het organiseren van een evenement op je eigen locatie ook voordelen op het gebied van aftrekbare kosten. Als het bedrijfsfeest een aantoonbaar zakelijk karakter heeft – bijvoorbeeld door het combineren van teambuildingactiviteiten, workshops of zakelijke presentaties – kunnen de kosten worden afgetrokken als bedrijfskosten. Dit maakt je evenement niet alleen leuk, maar ook fiscaal aantrekkelijk. *

Flexibiliteit en maatwerk

Door je bedrijfsfeest op eigen locatie te organiseren, heb je volledige controle over de inrichting en het programma. Bij Party Power bieden we maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw wensen en de mogelijkheden van je locatie. Van themafeesten tot uitgebreide catering en entertainment, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Versterk de teamspirit!

Een bedrijfsfeest op eigen terrein kan de band tussen medewerkers versterken en bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur. De vertrouwde omgeving van de eigen locatie zorgt voor een ontspannen sfeer waarin collega’s elkaar op een andere manier leren kennen. Dit bevordert de teamgeest en kan zelfs de productiviteit op de werkvloer verhogen.

Waarom kiezen voor Party Power?

Bij Party Power hebben we jarenlange ervaring in het organiseren van bedrijfsfeesten en evenementen op locatie. Wij begrijpen de unieke behoeften van bedrijven en bieden een compleet pakket aan diensten, waaronder:

  • Creatieve conceptontwikkeling: We bedenken samen met jou een concept dat perfect past bij je bedrijf en medewerkers.
  • Complete organisatie: Van decoratie en catering tot entertainment en logistiek, wij nemen alles uit handen.
  • Professionele uitvoering: Ons team zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, zodat jij en je medewerkers onbezorgd kunnen genieten.

Neem contact op met Party Power

Een bedrijfsfeest op eigen locatie biedt tal van voordelen, van kostenbesparingen en belastingvoordelen tot maatwerk en versterking van de bedrijfscultuur. Bij Party Power helpen we je graag om deze voordelen te benutten en een onvergetelijk evenement te organiseren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

*Voor een kloppend en helder advies adviseren wij om ten alle tijde jouw accountant te raadplegen. 

Wellicht vind je dit ook leuk

Party Power is nu een erkend SBB-leerbedrijf!

Party Power is officieel een SBB-leerbedrijf! Dit betekent dat mbo-studenten nu bij ons terecht kunnen voor een super toffe stage- of leerwerkplek. Wat betekent dit precies? Als SBB-leerbedrijf werken we samen met het mbo om studenten te helpen hun skills te ontwikkelen en klaar te stomen voor hun carrière in

Lees verder ->