Een feest organiseren… wat een gedoe!

Picture of Tanja Wolferink
Tanja Wolferink

Jouw verjaardag is in aantocht en zo langzamerhand beginnen mensen al te vragen of je “het” nog gaat vieren, want 50 jaar worden… dat laat je toch niet ongemerkt voorbij gaan?
Benauwd word je van het idee om dat allemaal te organiseren. Het zou eventueel gewoon thuis kunnen, maar als je begint te tellen hoeveel vrienden, familie, kennissen en collega’s je uit wil nodigen kom je al snel tot de conclusie dat het niet thuis gevierd kan worden. Misschien dan een partytent in de tuin? Of toch een leuke zaal huren?
Hier begint het al met het organiseren. En eigenlijk heb je er helemaal geen tijd voor. Een drukke baan, sport, gezin en andere hobby’s slokken al jouw vrije tijd op om dit goed te organiseren.

Waar moet je beginnen?

Locatie is één ding, maar dan moet je ook nog gaan nadenken over de catering. Gaan we zelf de hapjes maken of wil je een catering inhuren? Je zoekt wat uit op internet en moet maar afwachten of de hapjes in de smaak zullen vallen. Je zou het leuk vinden dat de gasten lekker kunnen dansen en in een goede sfeer met mooie verlichting jouw jubileum vieren. Weer iets om over na te denken… hoe kom je aan een goede geluidsinstallatie en hoe regel je de verlichting? En volstaat een Spotify playlist? Of zou het niet veel leuker zijn als je een drive-in zou kunnen huren met een DJ?

Concessies doen

Je belt een aantal bedrijven af om het te regelen en het lukt maar niet om alles op die ene datum voor elkaar te krijgen, want natuurlijk ben je weer te laat begonnen met organiseren. Je gaat concessies doen en legt je er bij neer dat het niet helemaal wordt zoals je gehoopt had.

Jammer jammer

Dan is het moment daar… jouw 50e verjaardag! Is het licht en geluid op tijd geregeld die dag? Vallen de hapjes wel in de smaak? Is de locatie niet een beetje te groot voor het aantal gasten? Wat jammer dat het geluid ook steeds wegvalt en dat er bijna niet gedanst wordt.

Het is niet het feest geworden dat jij voor ogen had, maar het is wat het is.
Eigenlijk was je continu bezig met regelen die dag en je kon amper genieten van jouw eigen feest. Jammer hè?

Had niet gehoeven…

Party Power ontzorgt

Het had namelijk zo anders kunnen zijn als je er voor had gekozen om Party Power te bellen. Eén telefoontje verwijderd van een feest waar alles top geregeld was en waar jouw gasten nog lang over na zouden praten. Party Power regelt alles van A tot Z en niets is ons te gek. We weten exact wat een geslaagd feest nodig heeft, passend bij jouw budget. Dan had jij te gast kunnen zijn op je eigen feestje en was alles dik voor elkaar. 

Zullen we dat de volgende keer dat jij iets te vieren hebt maar voor jou regelen dan?

Wellicht vind je dit ook leuk

Party Power is nu een erkend SBB-leerbedrijf!

Party Power is officieel een SBB-leerbedrijf! Dit betekent dat mbo-studenten nu bij ons terecht kunnen voor een super toffe stage- of leerwerkplek. Wat betekent dit precies? Als SBB-leerbedrijf werken we samen met het mbo om studenten te helpen hun skills te ontwikkelen en klaar te stomen voor hun carrière in

Lees verder ->